TRYSIL VASK OG RENS AS

OM OSS
Image

Om oss

Vi har hjulpet lokalbefolkning, hyttebefolkning og reiselivet i Trysil med vask og rens av tekstiler i mange år. Vi tilbyr vask og rens av dine tekstiler slik at kvaliteten ikke svekkes. Sammen sparer vi både tid og miljøet. Vi tilbyr vaskeri og renseritjenester til så vel bedriftsmarkedet som privatmarkedet og betjener hovedsakelig kunder i Trysil, Engerdal, Elverum, Kongsvinger, Åmot og Sälen.

Vi er et mellomstort industrivaskeri som holder til i Trysil. Våre kunder er alt fra sykehjem til eksklusive overnattingssteder. I tillegg til å levere til bedriftskunder har vi også et renseri som hjelper deg med alt av rens av tekstiler.

Vi er en bedrift med over 20 års fartstid i vaskeri og renserifaget. Dette har gitt spillerom til videreutvikling og nyvinninger både innenfor nye markeder, men også gjennom investeringer i bedriften. Igjen – dette har gitt bedriften større markedsandeler, og med det som fundament ser vi utelukkende positivt på fremtiden!

Vårt fokus på kundeservice og fleksibilitet er vårt største grunnlag for at bedriften har lyktes i å beholde langvarige relasjoner.

Trysil Vask og Rens AS er et datterselskap av Tepas AS. Tepas AS eies i sin tur av Hedmark fylkeskommune og Trysil og Engerdal kommuner. Vi er en attføringsbedrift og dette betyr at vi har et stort ansvar for å tilrettelegge forholdene for medarbeidere med spesifikke behov som trenger å komme i aktivitet.

Vårt vaskeri er medlemmer i Norske vaskeriers kvalitetstilsyn og tilfredsstille Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyns bransjestandard, gode prinsipper for energiledelse og er Miljøfyrtårn sertifisert. 

Image
Image
Image

Kontaktpersoner

Image

Mari Nygård Løberg

Daglig leder

469 81 126

mari.nygaard.loberg@trysilvask.no

Image

Lisa Wærp

Kontor – og administrasjonsleder

lisa.waerp@trysilvask.no

Image

Frode Løberg

Produksjonsleder

905 44 740

frode.loberg@trysilvask.no

Image

Eirik Ballo Skipnes

Logistikkansvarlig

957 53 175

eirik.skipnes@trysilvask.no

Image

Laila Nysæter

Personalansvarlig

laila.nysaeter@trysilvask.no

Her finner du oss